Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας που είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Τζιάνι Ροντάρι.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας - Δείτε ταινίες με έργα του Ροντάρι



Πώς μπορώ να δω τις ταινίες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό: επιλέγετε “Create account” στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης, συμπληρώστε το όνομα και το email σας και τον κωδικό ασφαλείας που επιθυμείτε. Αυτό ήταν όλο!

Αναζητείστε την ταινία που σας ενδιαφέρει: μπορείτε να κάνετε αναζήτηση τίτλου ή να πλοηγηθείτε στις σελίδες των προγραμμάτων και να επιλέξετε.

Πατήστε το κουμπί “Ενοικίαση” για να κάνετε κράτηση μίας από τις περιορισμένες **ΔΩΡΕΑΝ **ψηφιακές θέσεις του εικονικού μας σινεμά. Μπορείτε να δείτε την ταινία εντός 3 ημερών από την ώρα που κλείσατε τη θέση (για τις κρατήσεις που γίνονται όσο οι ταινίες βρίσκονται σε προπώληση, ο χρόνος μετρά από την ώρα που ανοίγουν οι ταινίες). Μετά το πέρας των 3 ημερών, αν δεν έχετε δει την ταινία ακυρώνεται αυτόματα η κράτηση και θα πρέπει να δοκιμάσετε να την ξανακάνετε, ωστόσο μπορεί να έχει δεσμευτεί από άλλον θεατή στο μεταξύ.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πόσες ταινίες μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του λογαριασμού σας.

Οι ταινίες για τις οποίες έχετε κάνει κράτηση βρίσκονται συγκεντρωμένες στη βιβλιοθήκη του λογαριασμού σας (“Ο κατάλογός μου”). Επίσης, θα λαμβάνετε για καθεμιά απ’ αυτές ένα email επιβεβαίωσης. Μην ξεχαστείτε, έχετε 3 μέρες προθεσμία για να τη δείτε.

Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (28 Νοεμβρίου - 05 Δεκεμβρίου).

Περισσότερες πληροφορίες, εδώ.....>>>

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας!

Aνακαλύπτοντας αριθμούς...

  Ανάγνωση: Ωρέλια Στήκα και Γιάννα Κούλα από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "ΡΟΔΑ"